~ Life Lessons Through Love,Strength,Hard Work,Friendship and Hope ~

Google+ Followers

Friday, 10 February 2012

Aku Dilema~

Salam Jumaat peeeps!,

Smlm i d kejutkn dengan surat tawaran sambung pengajian d prgkat ijazah d UUM....sgguh x d sgka yg i akn dpt twrn tu cz sblm ni xde apply pun so xjgka lgsg uum ni!huhu...em i d twrkn jurusan ijazah sarjana muda pengurusan perniagaan dgn kepujian.At once,mydad hepi sngt ble dpt tau brita ni dr mymom...but i,hurmm..dont know what to do!i bajet nk tgggu result rayuan uitm 21/2 ni tbe2 lak leh dpt offer dr uum ni,with gladly..syukur cz dpt rezeki smbg dgree but mslhnye skg ni i trpaksa tolak offer tu cz ms ye trlalu suntuk!i xsmpat nk prepare ap bnda suma untk g uum tu cz xjgka pun dpt...ngn yuran ye ag,jarak jauh ye ag,wet blanje i t ag...kne wt medical checkup ag suma tu nk kne setle dlm ms 4 ari dr smlm till 14/2 ni tarikh daftar ye...

Suma ni dtg scr tbe2, mngejut suma so i xdpt nk consider sngt untk g...i jd serba slh ngn ayah i but i have to!sorry dad...yg ksiannye mymom n mysis abis kne mare n brleter mlm td ngn mydad cz i xnk g uum ni!huhu...i awl2 ag da landing kt blik sblm ayah i lek so i slmt..ehehe,xpsl2 dorg kne mare cz i!huhu...

Tuesday, 7 February 2012

Mimpi menjadi kenyataan!

keputusannya sama seperti dalam mimpiku sblm keputusan permohonan uitm ni kuar.....betol2 xsngka ye jd kenyataan!sob sob....sdih,hasrat hati xtercapai,wlaucmne pun i ttp berusaha dgn mmbuat rayuan lak lps ni,harap2 result ye xsm cm skg ni..sob sob,guys doakn ye moga2 rayuan i lulus pasni...thanks guys


Sila Masukkan Maklumat Berikut:
No K/P Baru :
Contoh : 831015015457
* Untuk Tentera / Polis sila masukkan No ID sama semasa anda memohon.
Keputusan Permohonan/ Temu Duga :
Harap Maaf Permohonan Anda Tidak Berjaya.
Bagi calon yang tidak berjaya, rayuan boleh dibuat bermula 13 Februari 2012 jam 12.00 tengahari sehingga 17 Februari 2012 jam 12.00 tengahari melalui online.uitm.edu.my. Rayuan hanya dibuka untuk program berikut.
Keputusan rayuan dijangka akan diwebkan pada 21 Februari 2012

Saturday, 4 February 2012

Akibat 'Mengskodeng'....kot??

Bak kata pepatah org tua n org rmi, 'klu mata kte kne "tembel" maknenye kte skodeng or ngintai org lain or bnd yg xspttnye kte tgk'!...ha,tgk skg ni i lak yg kne tembel tu,da msk 2 mggu xbek2 ag....wah mknenye i stalker bnyk bnd ni tu yg lmbt bek,ahahaha...whatever!hehe....apa2 pun tembel ni hnya la mslh kulit je,cm jrwt kot lbh krg,agpn i jrg kne,ni bru nk kne menatang ni,huhu...ag sp ubat ag bgkak lak,kesudahannye biarkan je ye bek scra natural...ahaks!cpt la ilg tembel oiiii,huhu...