~ Life Lessons Through Love,Strength,Hard Work,Friendship and Hope ~

Google+ Followers

Monday, 10 September 2012

SURPRISE BIRTHDAY CAKE (^o^)


Assalamualaikum,selamat petang

Entry kali ni, i nk share korg berkenaan surprise cake yg dirancang oleh i sendiri untuk MH..hehe,alhamdulillah segalanya berjalan dgn lancar wlupun i xde skali kt tempat tu..huhu happy cmpur sedih...but im ok!weee..i xde skali coz i jauh,ssh nk g sne ngn transport ag..so cmni je la i dpt wat..sobsob..
sebelum tu,i nk tanye cantik x cake yg i tempah khas untuk MH ni?huhu...agk kebudakkan tp theme naruto ni la yg dy suka duk tgk ceritanya...termasuk i,hehe...dats why la i amik theme naruto,kesian dy kne gelak ngn parent n jiran2 dy ble dorg tgk cake tu..haha,birthday dy 9/9 ari ahad semalam,i wt surprise cake b4 12tgh mlm..hiuhiu,nk wt kul 12tghmlm tu tp coz parent dy mls nk tggu lama2kan so dorg decide wt sblm tu..huhu jadi la dr dorg xnk wtkan surprise t kesian i,huhu...
Nak jadikan cerita,penat i tahan MH dari tdo awl mlm tu..huhu,leh lak time tu dy nk tdo awl..aduh,spoil betul la..hum,tp nsb bek dy dgr ckp i jgn tdo lagi...hehe,xlama pas tu sbnrnya dy terlelap jgk pastu tbe2 bonda a.k.a mak angkatnya terus terjah dy dlm bilik then tarik dy kuar bilik terus g ruang tamu,lampu suma da ttp gelap gelita...ble dy tbe je trus trang n rmi org kt ruang tamu tu..parent dy suma n mak2 angkat dy skali..haha surpriseeeee!ngn mamainya dy tersengeh2 cam kerang busuk..haha,ngn slekehnya ag...malu ag...,menjadi jugak plan i...actually ni is my 1st time doing like this..huhu,happy birthday buchuk!


Tuesday, 4 September 2012

OUM STUDENT...FINALLY!

Assalamualaikum,0_o

Akhirnya,disini la tempat aye akan berulang alik selama 4 tahun semata2 untuk menyambung pengajian peringkat ijazah...great news i dpt wat pjj finally.hoyeahh!bad news it takes many year than fulltime n need bit struggle...but  its ok,coz if orang len yg ramai duk wat pjj leh wat xkan la i xleh..come on izah,u can do it. YES!

So,dengan ini secara rasminya,bermula dari tarikh 3/9/2012 setelah mendaftar dan byr half yuran ye..aye dengan ini menjadi student of Open University Malaysia with course Bachelor in business administration with honours.Disamping itu,aye dapat freegift jgk...haha nak tau brg apa...ha tgk la pic bwh ni...hurm

mendenya freegift,xdo pon free2 ni..suma ni da trmasuk dlm yuran skali..uhuhu

Thanks for reading!muah..