~ Life Lessons Through Love,Strength,Hard Work,Friendship and Hope ~

Google+ Followers

Monday, 9 December 2013

GOOD SUGGESTION PRODUCT FOR YOUR BEAUTY

ASSALAMUALAIKUM,

Ha...kali ni izah ada suggestion barang baik punye kt awk semua..hehe,produk kecantikkan dan kesihatan..mmg produk kecantikkan sekarang ni ada mcm2 jenis dan agk ssh untk kte menentukan mn 1 yg terbaik untk kita an an..okies, izah ingin membantu anda semua yg sedang mencari produk kecantikkan terbaik untk diri anda..banyak produk yg mmg bgs n berkesan sebenarnya cm nk nmpk keberkesanannya kita knelah disiplin dlm pengambilannya barulah produk tu berkesan kt diri awk semua. tapi kebanyakkan org rmi yg menggunakan produk kecantikkan dan kesihatan ni tak konsisten pengambilannya, ada skip2 dah tu nk nmpk kesan cpt..cmne tu?ini adalah fakta sebenarnya..huhu

okok xpe...yg tu kita leh kautim kemudian dgn izah..hehe, erm antara produk yg bagus izah nk suggestkan ni ye pertama, adalah produk PERLA COFFEE




ha..nk story ckit dr pengalaman izah sndri, skrg ni izah dah consume minum perla coffee untk 2nd repeat sbb ye brkesan. hari tu sebelum try produk ni izah kne alahan kulit sensitif kt muka n badan..huh tibe2 je timbul sedebuk kt muka area dahi je bnyk lak tu..sebulan xkuar umah..haha,malu..stress pun ada!izah sblm ni mmg ad alahan kulit sensitif pun..ssh nk jg kulit sensitif ni tau..kdg xpasan pun slh mkn apa, apa yg trslh guna tbe je kne..tgk2 dah timbul bintik sane sini..huk!then kebetulan supplier izah introduce produk bru ni..so izah pun ada jual skali hehe..izah cm brminat nk try jgk so beli 1 kotak dlu..habis 1 kotak minum izah tgk bintik2 kt muka ni n jerawat skali kecut dah n makin surut...tona skin pun brtmbah sekata..alhmdulillah,selain tu ye mmbantu melancarkan sistem pghadaman kita tau selain mmberi tenaga pd bdn kita..fungsi lainnya ye untk memutihkan kulit dari di seluruh bdn sbb ni produk minum so ye akan mmberi nutrisi ke seluruh bdn kita..teruskan consume minum insha allah akn nmpk kesan ye..xcaye?nanti dlu..korg kne cuba sndri..baru decide caye ke xcaye...nk order pm izah k..page izah Amiibeautyshoppie.perla coffee ni coffee ye adalah coffee arabika..tp tiada kandungan kafein..bgsu untk mereka yg suka minum coffee..

Yang kedua, produk PERLA WHITE





Okies,skrg kte pegi kt produk PERLA WHITE pulak..ha produk ni nama lbh krg mcm PERLA COFFEE an an..hehe, anyway fungsi ye kebanyakkannya sama tp ye lbh pada memutihkan kulit!mmg brkesan dan sngt disuggestkan pengambilan brsama2 dgn produk len klu nk dgn perla coffee pun leh,xde mslh. Anyway izah dah cuba juga produk ni..ye tablet blh kunyah xpahit pun mcm gula2...ms izah try produk ni izah ambil dgn produk aurawhite..dlm seminggu je mkn hari2 then rakan sekerja tegur izah ckp nape muka izah makin putih ni?haha...kembang kempis kejap kita hokeh..xde kesan sampingan pun.alhamdulillah produk ni bagus..izah xdan nk repeat order sbb tgh kekurangan ongkos skg haha..so repeat dlu perla coffee.next will repeat together dgn perla white ni. korg nk order blh pm izah jgk k..visit page fb izah Amiibeautyshoppie untk lebih lanjut. sure brkesan produk yg izah suggestkan ni..sbb izah sndri ambil.

fb/com.Amiibeautyshoppie
Instagram; Amiibeautyshoppie
wechat:izahoney
whatsapp:0176946653




No comments:

Post a Comment