~ Life Lessons Through Love,Strength,Hard Work,Friendship and Hope ~

Google+ Followers

Tuesday, 22 November 2011

Nucha punya Jejaka Idaman!!!

Lately ramai yg duk tnye jenis lelaki yg cmne i suka?hehe...i xsk nk jwb soalan ni sbnrnye cz bg i ye cm seolah2 i ni demanding sngt,i xnk la org ckp i girl yg maintenance tggi ke or poyo je lbh thats why everytime ble ad yg tnye soalan cmni i mls nk jwb! sory ye guys,i bkn sombong ke ap cz xnk btau but i have myown reason...huhu,wlaucmne pun i akn share kt blog i kali ni ngn entry yg korg nk tau sngt slama ni k,tp i xkn share kt fb, i just update kt blog ni je so mn2 guys or girls yg bertuah je la dpt tau ble korg visit blog i k...

"Untuk mendapat jejaka impian/idaman hati bkn la ssuatu bnda yg mudah untk d lakukan oleh sesiapa pun,but we can still hoping and try to find that someday we will find the 'perfect man' for us no matter how,then when the times come we will be satisfy with what we get and dont ever regret".

Antara ciri2 jejaka idaman hatiku:-


@---- Lelaki yg sangat menyenangkan ati ble bersama dy.


@---- Lelaki yg tidak suka terlalu mengongkong(control) pasangannye.


@---- Lelaki yg suka wat kte ketawa ngn cara n perangainye.


@---- Lelaki yg begitu romantik (cm Aaron Aziz)hehe.


@---- Lelaki yg tidak PANAS BARAN.


@---- Lelaki yg sentiasa/sayangkan pasangannye sngt2.


@---- Lelaki yg suka manjakan pasangannye.


@---- Lelaki yg tidak sk nek tangan or memukul pasangannye wlucmne pun mrk brgaduh.


@---- Lelaki yg suka trsenyum.


@---- Lelaki yg ad muscle lebih krg cm Aaron Aziz cthnye.ehee..


@---- Lelaki yg mghargai pasangannye dan sntiasa memaafkan slh pasangannye.(tgk keadaan jgk la kan)


@---- Lelaki yg tidak cerewet.

P/s:- semua kt ats tu hanya la angan2 i je,cz i tau kte xkn dpt semua cm kt ats tu tp ckp la klu dpt d antara dr semua ciri2 yg ad kt ats tu.muahx...




10 comments:

  1. hmmm Aaron Aziz ni romantik ke? mana u tau? u pernah kluar date ngan dia ke? hehehehehe :D

    ReplyDelete
  2. hehe...pnh la,i pnh kuar date ngn dy ms dlm mmpi i taw!dy romantik sngt...Auww!!haha..

    ReplyDelete
  3. sentiasa ingat mengingati:
    pasangan kamu hendaklah kamu lihat dari segi-->
    1.harta
    2.keturunan
    3.paras rupa
    4.agama
    dan sebaik2 pasanganmu adalah yang mempunyai agamanya.
    -->siapa diri kamu,mcm itu la pasangannya.wallahu'alam.

    ReplyDelete
  4. many thanks for the advice....i sntiasa ingt perkara u ckp ni,but as a person n we already know that every person are different thinking,n xslh if want to hv what we want but dont hoping on that too much,ckp la skadar redha n ikhlas dgn ap yg kte ad n dpt t!rezeki msg2 brbezakan...=)

    ReplyDelete
  5. mcm mane plak dgn umo psngan??prefer yg lebih tua or mude dr izah??juz asking..thanks..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai..thanks sudi singgah!sila2 lah visit again..hehe brkenaan dgn umur tu..if pd izah lbh prefer yg lbh tua dr izah..sbb bg izah lbh tua adalah lbh matang pemikirannya..dan izah perlukan org cmtu,tp xsemua yg lbh tua tu adlah matang..sbb ad jgk yg lbh muda brfikiran lbh matan..wlu cmne pun izah xkisah sngt klu dpt jodoh lbh muda dr izah sbb jodoh tu rahsia Allah swt kan..assalam

      Delete
    2. aiyai captain!!will rajin2 visit ur blog..heheh..yup do agree with izah..rasenye umur bkn satu2 nye faktor se2org 2 matang kan..mgkin ade sbb len cthnye mcm keadaan sekeliling pn blh mematangkn se2org kan..juz sy pnya pndapat..hehe..

      Delete
    3. iye awak..betul tu,bnyk faktor yg boleh membuatkan kita jadi lbh matang mcm pengalaman hidup...faktor org sekeliling,melalui pemerhatian kta ngn kehidupan..hehe izah brfikiran terbuka xtrlalu cerewet dlm perkara cmni

      Delete
  6. x setuju!!heheh..btl la 2..ade bnyk sbb yg blh buat org 2 matang kan..anyway nice talking with u..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..u too..thanks again for visiting...u're most welcome here ;)

      Delete