~ Life Lessons Through Love,Strength,Hard Work,Friendship and Hope ~

Google+ Followers

Saturday, 31 December 2011

New Journey for 2012!!!

Hello peepps!



Another few more hours to go for 2012...ok,apkah azam bru korg untuk tahun 2012 ni??sila komen klu sudi ye...huhu,hurm i pun nk ad azam bru gak but azam untuk 2011 nye pun xtercapai ag!haha...anyway i xberharap sngt pun kt setiap azam i tu!hehe..cz i know i will not try to achieve it....but therefore,i still want to have azam baru mcm korg gak la kan!ehehe...erm,antaranye i nk jd sorg insan yg lebih baik dr sblm ini!huhu...just try our best to do what we can although we maybe can't achieve the thing we want to!mn la tau ad rezeki lebih dpt la kan...tahun 2011 adalah tahun kisah duka i,mcm2 yg i alami n i xkn lupakn smpai ble2!jd i berharap tahun 2012 ni lak akan jd tahun yg mggembirakan untk i,anyway i xnk brhrp sngt pd ap2 cz i ni mmg jns yg sk 'just follow the flow only' that's why i xsk nk hoping sngt!uhuu...anyway gud luck untuk life korg pd year 2012 t k n also for me too,don't know what will happen but hopefully everything will be fine n having a great life with new succeeded!just enjoy ok everyone...before i ended,i want to wish a HAPPY NEW YEAR 2012 n also happy celebrate for this new year time!

~Lots of love from me~

Friday, 23 December 2011

Tahun 2011,Tahun mengawan!!!

Salam suma,




Korg setuju x klu i ckp tahun 2011 ni adalah tahun mengawan???ehehe...ok nk tau nape i ckp cmtu?ermm..mn x nye tahun ni je kemain rmi ag mmbe n kenalan i yg nk kahwin,dlm 10 org kot...rmi gak tu kan dlm setahun...perhh!dorg ni xsbr tolkan agknye..teeettts!hahaha...tgk cm i ni relax je,cm mmbe2 baya i da rmi yg kwin kot!uhuhu..actually jeles gak,tp ble pkr lek ala...xyah jeles la,da rezeki dorg smpai awl nk wt cmnekan,agpn bnyk bnd ag nk d wat sblm lorat pkr nk kwin2 ni!huhu...i pnh d lamar untk kahwin but bkn dr bf i sebaliknye dr org len,huhu...kwn skolah sndri lak tu!xsgka tol i la..hehe,tp i da reject mentah2 lamaran dy cz i mmg xready nk kahwin ag skg ni,cian lak dy tp nsb bek dy steady ag,heheh...so xpe la kan!selagi i xbrjaya or xde life yg stabil i xkn kahwin...mmg i pgg pd kata2 ni je slama ni!hehe...sbr ye cik izah,lum smpai seru ag..have fun slagi boleh!hoyeahhh...

Sunday, 11 December 2011

Ombak Rindu!....berombak-ombak


Akhirnya....kini pasti ku merasai,tgk movie ini.....!cewahh...ad mcm lirik lgu sp ek?haha,storynye kt cni ialah i da dpt jugak tgk movie Ombak Rindu lakonan bf i sndri k,si Aaron Aziz tu!ehehe...jgn jeles ye...hahaha,wlupun cm terlewat tgk dr korg yg da tgk dlu tu tp.....ada?ada ak kisah?ahaks,haha...janji dpt tgk gak akhirnye!huhu....sknye dpt tgk movie ni taw,sedih gle...asik meleleh je air mataku ini..uhuk uhuk!tp yg pasti bkn i je yg tgkp leleh,suma yg tgk movie ni ngn i td kot sm je dorg tu!sob sob sob msg2..haha,nk tergelak pun ad,malu xyah ckp la punye la i cover xnk bg meleleh air mata ni tp xleh blah ag la..hehe,laki pun ad yg nangis gak taw!caye ngn xcaye je...uhuhu,da le nama watak dlm movie tu sm cm nama i 'izah'..haha,terpasan jap...bangga jap konon i yg berlakon!poyo je kot..ehehe