~ Life Lessons Through Love,Strength,Hard Work,Friendship and Hope ~

Google+ Followers

Monday, 1 July 2013

JADUAL TERKINI KURSUS PRA PERKAHWINAN DI MELAKA TAHUN 2013

Assalam....

Akhirnya sampai juga di bulan Julai, iaitu bulan yang plg bertuah untuk izah...ehehe, bulan Julai adalah bulan yang paling misteri bg izah!jengjengjeng...haha, xde lah misteri mana pun cuma banyak memori yang tersimpan dalam bulan Julai ni...pahit manis suma ada..huhu,

Ok lah...actually izah bukan nk cerita psl bulan Julai ni, tapi nak share informasi sikit psl jadual kursus perkahwinan memandangkan izah excited nak g..tpkan....huhuuu,xde geng nk g la!ajak mmber ada ke ptt dorg gelakkan izah...sadis tol!haha..nk ajak teman istimewa,hurm...xde pulak..hampeh lagi!so kat sini izah sj nk sharekan kt korg yang mana lum g ag...yg dah nk kwin ke or excited nk g cm izah tp xde geng nk g..haha, so leh tengok kat attachment bawah ni ye...moh le kita g ramai2!dengor katenya,pasni kursus kwin akan di wat selama seminggu..huh?tudiaaa..so izah laju2 nk g skg smntra wat 2 hari je..haha, duk usha2 mmber ag ni ajk g skali...kesian saya..hewhewhew



P/S : kalau x nampak boleh click kt gambar tu k...

No comments:

Post a Comment