~ Life Lessons Through Love,Strength,Hard Work,Friendship and Hope ~

Google+ Followers

Thursday, 10 November 2011

Tawaran Mengurut Tempat Best punyeee!!!



Salam,
em entry kali ni nk share psl slh satu pengalaman idup ak ni,ahaha..msg2 ad pengalaman tersndrikan,yg best ke xbest ke xpntg,yg pntg pngajaran dr suma pengalaman tu tol x??hurm.. korg sk x nk dptkan bentuk badan yg cantik?solid?mantap?or bedepot?ehehe...ala untk yg gurls suma da tentu la nk,tpu la klu xnkkan termsk la ak ni ha!hehe...ok,agk2 korgkan pas ak share cite ni korg nk x g ngurut kt org ni?ha...renung2kan dan slamat beramal..hee

Ok, ceritanya cmni..bulan lps iaitu bln 10 kan,ak berkenalan ngn sorg minah ni kt laman sosial myspace!dy add ak,then dy chat ngn ak lak kt yahoo messenger ak pun ok je org nk kwnkn agpn ak sk brkwn!pastu ble lm2 kteorg chat dy pun cerita kt ak ad 1 tempat mengurut ni,org laki melayu!dy ckp org ni mmg berkesan urutan dy,nk urut untuk luaran n dalaman pun leh!huhu..tu sbb bdn dy cantik n solid cm skg ni..tp mmg btol pun body dy cantik ble ak tgk pic2 dy kt myspace...dy lak partime model ag la kne jg bdn bg sntiasa solid je..huhu

So, ak pun cm berminat ngn cerita dy n ak tnye ag psl org ngurut tu...dy ckp sbnrnye dy xleh btau tntg org ngurut ni cz bnd ni rahsia hnya org2 yg biasa urut ngn dy je leh tau!dy gak ad ckp yg bkn org biasa je tkg urut ni mngurut tp artis2 pun ad gak g kt dy korg tau antaranya 'nasha aziz'!ha...caye ngn xcaye je la ak,uhuu..tp xpe ak dgrkan je...dy suoh ak g try urut kt org tu bg cantikkn body lek,ap xckp cantik ag ke body ak ni..cet,pasrah ak!huhu...hurm dy ckp slalunye dy n kwn2 ye g ngurut kt otel PD tu,yg mn 1 korg xyah tau la ek..hehe,tp cover line la ble tiap kali g ngurut katanya!

Dy siap bg ak no phone tkg urut tu then korg tau dy suoh ak wat ap,emm..dy suoh ak goda org urut tu dlu,knl2 ke kan..ala2 manje ckit pastu dy suoh ak mntk air mani org urut tu cz dy ckp air mani org tu mmg berkesan untk meregangkan urat2 bdn kte ni sblm nk urut,untuk seri muka jgk!gilerrr ap... nk suoh ak wat cmtu..huhu,tp cz ak nk tau kisah strusnya ak pun truskan chat ag ngn dy...tp dy ckp bkn air mani biasa tu tp air mani ni siap bacanya,ntah ayt jampi ap ak xtau la!hoho...

Ak nk pendekkn cerita je skg ni cz da terlalu pnjg story ak,hehe..dy cerita kat ak pas tiap kali dy g ngurut kt org tu mula2 skali dy kasik puaskan dri msg2 dlu( wat projek) pas da puas bru la dy start ngurut bdn..dr pg smpai ptg..pastu last skali proses ye akn mndi air limau.ye ckp nk ngurut bp kali smggu brgntung pd body msg2 cmne dlu..huhu,tp dy ckp klu body biasa tu dlm smggu da leh nmpk perubahan ye taw!erm..ap2 pun last ak xde la nk ngurut kt org 2 cz korg pun tau sndrikan sbb ye ble bc entry ak ni..huhu,ak cm sk mndgr je cerita2 mnarik cmni,untk tmbh ilmu!ahahaha...skg ni pun ak xde contact ngn minah tu ag cz ak xnk ngurut kt tmpt yg dy bg tu...em mgkn dy nk kwn ngn ak ad udang d sebalik mee kot,musykil gak ak!.

Selamat membaca suma....muahx

1 comment:

  1. tukang urut ni wat kje 2 dlm 1..having sex dlu bru la mngurut lak!ap pun xbleh..huh,untung la laki ni dpt mngase body awek2 cun yg biasa urut ngn dy tu..huhu

    ReplyDelete