~ Life Lessons Through Love,Strength,Hard Work,Friendship and Hope ~

Google+ Followers

Tuesday, 8 November 2011

Di Lamar? Siapa?

Salam,
Hi! suma...im back from yesterday,ehehe..ala actually ak teringat ad 1 kisah yg berlaku dlm mggu lps,tp ak lmbt update kt cni cz lately im being bz la guys!huhu...so oleh krn ak da free ni,n ngh gajin so ak update la skgkan!erm, ak nk share 1 kisah yg wat ak terkjut,gase klakar pun ad cz seumur idup ni la first time ak kne cmni!wink2x...Hurm, hari yg ak kne 2 ari isnin mggu lps brtarikh 31/10/2011,nk d jadikan cerita la kan ari sblm ari yg ak kne 2,iaitu ari ahadkan em dtg la gajin ak nk msk untk parent ak..so pas slesai msk suma ak pun pggl dorg mam,tbe2 je ada lak sore yg sumbang dok komen lauk ak,adeh!huhu..nk tau dorg komplain ap?ermm...masin lauk ko ni,ko nk kwin ap?ahahaha...bkn sorg je yg ckp cmtu,suma yg mam la dok kata lgu tu gak!heheh...malu ak deh,tp jgn ingt ak xpandai msk lak taw cz sblm ni dorg suka je lauk ak msk,xde komplain cmtu pun tbe2 lakkan nk d jadikan cerita ,termasin la plak!mak ak ckp org tua2 kata klu msk trmasin mknenye nk kwin,ad org dtg minang ke,ala yg seantero ngn ye la kan!huhu...so yg leh ak wat dok glak aje la..ehee

So, skg brbalik pd ari isninnye kisah lak...em pada ari tu waktu siang ari xde ap berlaku pun,cm biasa je tp time mlm 2 yg dtg kisahnye!ahaks...jeng jeng jeng...ehehe,wat suspen jap,tbe2 ak dpt pggln phone dr mmbe skola ak,ak xpnh contact dy pun sblm ni,cm kt fb je 2 pun biasa2 je tp xsgka lak ak leh jd smpai cmni!uhuhu...em pndkkn cerita, ak d lamar oleh si dia merangkap mmbe skola ak 2!hahaha...klakar kot,ak cm xcaye ble dy wat cmtu,yela tbe2 je kan..xde ap2 pun tbe2 nk lamar ak,bkn lamar nk kapel ok,tp lamar ajk kwin trus!adesh...suspen kot,hurm..tp walau cmne pun ak reject lamaran dy cz cinta 2 xleh d paksa,biar la cinta 2 dtg ngn sndrinye dr ati yg tulus ikhlas ni!so,ak pun direct je la ckp kt dy konon ak da ad,'x single' ag..huhu,nk wat cmnekan bnd xleh d paksa pun!agpn ak mmg aggap dy as a friend only slama ni...xpnh lbh dr 2 pun,dr skola ag kot!..

Thanks, coz sudi mmbaca!muahx...

No comments:

Post a Comment