~ Life Lessons Through Love,Strength,Hard Work,Friendship and Hope ~

Google+ Followers

Saturday, 31 March 2012

"THE PRECIOUS MOMENT" la sngtttt...

Evening friends....
Sadly moment + happily moment too!hehe...ap yg nk terjadi ms hdpn adalah d luar jangkaan kte,btol x kwn2???....Hurm,what do u know!i da terkena pun on dat day....uhuhu,redha je la...kejadian ni berlaku ms ari konvokesyenku yg bru je 4 ari lps,dat is on 28/3/2012.Actually,i g konvo tu just with my friend...myparent not going cz my dad xsihat sngt...kwn i yg g ngn i nek bas ritu parent dy arrived ms ari konvo...sadly im alone on dat precious day!sob sob...but its ok cz i understand why,n i xnk la sshkn parent i jauh2 nk dtgkan...kcian lak dorg t..huhu

Ok,back on the main story dat is b4 hari konvokesyen tu,when i arrived je kt utara tu automaticly i've got flu...ble smpai 2 3 ari kt ctu trus dmm,selesema yg smakin truk happening...bru kt perlis,lum oversea ag...haha,lmh tol antibodi i ni kan!uhuhuh....shari sblm ari konvo tu i ok je ag...selesema xde la smpai nk meleleh 24jam but yg xleh thnnye ms hari konvo tu la selesema thp gabannye yg asik nk bersin je,non-stop i kne....trpaksa la i brthn slagi mampu!sadis tol....tu 1 hal...yg ag worstnye ialah,kasut konvo i koyak dpn kot,ternganga besar nmpk jari2 kaki i...waaaaaaa,malunye plus sedih!da le parent xde...bunga xdpt,dmm yg dpt...kasut koyak lak tu!wuhuhuhuh....sob sob sob,gase cm nk nangis actually ms tu but i maintain ag cover...huhu,tp nsb bek la kasut tu koyak time pas btol2 kuar dewan konvo tu!hoho....klu koyak time kt atas pnts ms nk mik sjil cmne?ha...sp nk jwb tu,,,malu gile cik jah oiii!wuwu...klu ikut ati mau je i jln kaki ayam ms tu but cuaca terik sngt so cannot la wt cmtukan...haha

Ada mcm ikan paus yg wane itam tu x gupenye??hahaha....

ok demo like my jari2 kaki terkuar ms pkai kasut ni that day...huhu,mcm ni pun bleh,haha

the side look...tgk dr blkg da cantik, skali tgk smpai dpn tuu diaaa!hoho..
Ada je yg xkne...klu korg nk tau dr ms i nk grak nek bas ari ahad ag ad yg xkne,tayar bas leh pancit lak..then driver bas leh wt xtau je ngn tyr pancit tu!da le xsharp on time bas grak cz driver tu g mn ntah...ptt kul 9 pagi da grak but 9.30 pagi bru grak cz driver yg lmbt!bengang kot...then tyr bas lak wt hal...yg xleh thn tu driver bas ttp jln gak bas tu n sempat ag g bli tapau mknn ye n coconut shake btu.brendam yg famous tu!ag la menaikkn bengang i n penumpang len....huhu,mkn ms 3 jam kot nk smpai tol ayer keroh...what the....menguji kesbrn i tol spanjg trip konvokesyen i ritu!uhuhuh...

P/s:- moral of the story,pasni kne bli kasut yg brandednye,coz yg ni brandot dot dot,cikainye,haha...muahx bye!

3 comments: