~ Life Lessons Through Love,Strength,Hard Work,Friendship and Hope ~

Google+ Followers

Saturday, 22 June 2013

AURA WHITE GLUTA COLLAGEN 900 000MG


Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Izah memperkenalkan suplemen harian terbaik untuk kecantikkan dan kesihatan anda, Aura White L-glutathione Collagen 900,000mg!!....seperti gambar bawah yg ditunjukkan. Aura White kini telah diperbaharui dari 3xstem cell 400,000mg kepada 5xstem cell 900,000mg iaitu yang dilengkapi dengan Apple, tomato, snow lotus, raspberry dan rosselle serta mengandungi vitamin C, sarang burung dan tilapia collagen yang sememangnya diketahui umum untuk kecantikkan kulit.


aurawhite-baru.jpg



KEISTIMEWAAN AURA WHITE GLUTA COLLAGEN 900,000MG 
  • - 50% pencerahan dalam masa hanya 1-2 minggu
  • - memulihkan kulit rosak, berparut, kusam dan bermasalah
  • - menjadikan kulit lebih anjal dan elastik serta lembab
  • - mengurangi kedutan dan garis2 halus
  • - mengecilkan pori2 kulit
  • - menguat dan mencantikkan kuku dan rambut
  • - meningkatkan sistem imunisasi badan
  • - mengurangi radikal bebas dan toksin di dalam badan
  • - mengatasi masalah jerawat dan jeragat
  • - mengurangi sakit radang/sendi
  • - mengandungi prebiotik dan 5 kali stem sel
  • - sesuai untuk ibu hamil dan menyusui bayi
  • - membekalkan tenaga optimum sepanjang hari
  • - mengurangi kolesterol
  • - menghapuskan parut, tumit merekah dan selulit
  • - meningkatkan kualiti tidur
  • - sesuai untuk lelaki dan wanita


FORMULA LENGKAP
Diperkaya dengan antioksidan yang sangat tinggi membantu melambatkan penuaan kulit. Ia membantu menyerlahkan kecantikan kulit, mengurangkan radang serta berupaya memulihkan sel tisu.

RASA YANG LAZAT
Berperisa lemon berry bukan sahaja enak diminum tetapi membekalkan
khasiat yang tinggi untuk mengekalkan kecantikan dan kesihatan dalam satu masa.

TANPA BAHAN TAMBAHAN
Bagi yang mempunyai masalah alahan, jangan risau kerana AuraWhite adalah 100 % semulajadi dan selamat ,tiada tambahan gula, bahan pengawet, pewarna atau perisa tiruan. Bebas hormon,steroid dan bahan kimia oleh SGS.

cara-minum-aurawhite.jpg

CARA PENGAMBILAN: 

1) Masukkan 2 scoop ke dalam shaker dan goncang.

2) Bancuh menggunakan air mineral /air bersih biasa.. Tidak digalakkan menggunakan air panas kerana dikhuatiri zat-zat aktif akan mati dan hilang

3) Jauhi minum / makan dari sumber yang mengandungi kafein seperti kopi, teh, nescafe dan sebagainya kerana kajian menunjukkan kafein mampu menghilangkan zat aktif dan tidak baik untuk kecantikan kulit.

4) WAJIB minum air masak / mineral /air bersih sekurang-kurangnya 3-5 liter sehari untuk kadar serapan yang cepat dan kesan yang pantas.

5) Cara yang sesuai untuk pengambilan AURA WHITE adalah semasa perut kosong. Di sarankan ambil pada waktu pagi (1 jam / 30 minit sebelum sarapan) dan malam sebelum tidur (selepas makan malam)




TESTIMONI PENGGUNA


artis hanez suraya


testimoniaurawhite1.jpg

testimoni-aurawhite-4.jpg

testimoni-aurawhite-5.jpg




Beberapa persoalan yang sering ditanya pengguna:


b). 1 jar tahan brapa lama?
- Bergantung cara pengambilan. Jika sekali sehari, tahan 2 bulan. Tapi permulaan amal, di sarankan minum lah 2 kali sehari, pagi dan malam. Jadi ia tahan untuk sebulan.. Nak kesan bagus dan cepat kan, jadi minum banyak2 sikit..hehe.. (air bersih juga minum secukup nya ye..)

c). Rasa ia macam mana ye?
- Rasa manis2 anggur..:) sedap.. kena cuba sendiri, baru tau..

d). Jar tu plastik ke tin? Kang berkarat lak, bahaya tu..
- Bekas plastik yang cantik, macam tupperware.. Dah habis isi nanti boleh gantikan dengan biskut..hehe..

e). Alahan seafood/resdung boleh ambil?
- Boleh. Kolagen ia dari sumber akuatik - ikan talapia, tiada unsur marin. Bahan2 lain dari ekstrak buah juga sarang burung.. sangat bagus untuk kesihatan dalaman selain untuk mencantikkan kulit..

f). Jika ada penyakit kronik seperti darah tinggi, kencing manis atau jantung boleh minum ke?
- Aura white selamat untuk semua. Ia minuman bernutrisi bebas gula dan pengawet. Jika makan ubat, jarakkan masa pengambilan. Jika bimbang berlakunya tindakbalas yang teruk, cuba minum dengan dos yang sedikit dulu, setengah scoop..

g). Berapa lama nak nampak halus, cerah, gebu ni?
- Jika konsisten 2 kali sehari, jaga pemakanan dan badan sihat, tentunya kesan terserlah pada kulit dalam tempoh 2 minggu sahaja!!

HARGA = RM135.00

FREE POSTAGE
FREE SHAKER
FREE 3 TYPES SHISEIDO FACE MASK
FREE 3D FACE MASK

UNTUK PEMBELIAN & PERTANYAAN :

SMS / WHATSAPP = 0176946653
WECHAT = IZAHONEY



No comments:

Post a Comment