~ Life Lessons Through Love,Strength,Hard Work,Friendship and Hope ~

Google+ Followers

Sunday, 20 January 2013

relaxing time with ice skatting

Assalamualaikum semua..im back!weee..(^v^)/

orait...sempena ari ahad iaitu ari relaxing sedunia..haha,izah pun mengambil kesempatan untk merelaxkan diri untuk berjln2 bersama kwn2 g men ice skatting katanya kat sunway piramid tu..ahaks. actually mmg ngidam nk try bnda alah ni da lm,bru la ni dpt merasa..haha,adui!xpo la..aslkan dpt try skali jd la kan...sooo kt bwh ni ada bbrapa gambar untk dikongsi ms izah tgh enjoy try ice skatting ni...bnyk kali kot jth,menci!haha..akibatnya dr men bnd ni 1st time..soknya izah skt kaki,skt blkg,skt pinggang,skt bahu n pergelangan bahu ni..adui,nk jalan pun da tempang ok!dah boleh la pasni pkr bnyk kali nk g ag ke x or xyah pkr lgsg..haha














P/S: gambar pecah....xcantik sudah,huuu...dah abis edit ni pun..huhu







No comments:

Post a Comment