~ Life Lessons Through Love,Strength,Hard Work,Friendship and Hope ~

Google+ Followers

Saturday, 23 March 2013

movie Oz The Great and Powerful


Assalamualaikum....

eeeuuwww....oh!James Franco a.k.a Oz my new favourite actor of the year just found in this movie..ahahaha. sebelum ni xpnh kenal pun pelakon ni kt movie mn2, then tbe2 jump dy dlm movie ni trus cair bak aiskrim yg cair ble kne panas ahaks!....sweettalker in this movie, then his smile can make all the girl going crazy(termasuk izah kot..agaga). nasib baiklah member paksa kuar sama tgk movie ni ms tu, klu ikut ati mmg mls gle tp dah kne paksa trpaksa la follow then nasib baik berbaloi..dapat cuci mata tgk abe Oz yang ncem ni...kikiki!

then, xabis smpai ctu je...dsbbkan da mula suka kt actor ni izah trus upload pic dy kt instagram, tgk ni bukti!ahaha...

handsomekan...agagaga
lepas tu pulak, selang beberapa jam ada instagram from jamesfranco juga like picture tu then terus follow izah...tp xtau la tu betul actor tu nye instagram ke or peminat fanatik dy je..apa2 pun xkisah la aslkan nama dy follow!agagaga..sampai bff izah jeles ok ble dpt tau coz dy pun minat actor ni,hehe..lihat bukti dibawah, like 1000x uolls!haha


last but not least, izah bagi this movie rating star 4.5 je la coz james franco dlm movie ni gatal xleh nampak perempuan lawa ckit mula la gunekan taktik menggoda dy yg sama..haha tau la ncem!huh..jeles izah haha aptb..assalam

No comments:

Post a Comment