~ Life Lessons Through Love,Strength,Hard Work,Friendship and Hope ~

Google+ Followers

Tuesday, 9 April 2013

pengapit Oh! pengapit..fuhh



assalamualaikum,

gase2 mcm tahun ni xbape nk bnyk lak entry yg izah watkn..huhu,semangat nk berblog mcm semakin hilang je!tp xpe, wlupun cmtu masih ada ag gase nk mengupdate blog izah yg xseberapa ni..hehe,thanks kpd visitor semua yg sudi singgah di blog izah ni....singgah2 la selalu k,jgn malu jgn segan hehe!anyway, izah skg ni mmg bz dgn study dimana izah kne ngadap final exam untuk sem 2,almaklumlah status student juga wlupun part time je sambil kje,dah tentu kne study bljar pegabih duk pulun untk skor pointer n for the best of course.huhu..letih sebenarnya,siang keje mlm lak study...xckp rht dibuatnya, kdg tu sambil study leh trlelap kt meja study,sabau je le!hehe...xpe la dlm perkara cmni kesabaran n semangat yg tinggi perlu ada untuk bekalan kita tempuh dugaan2 mcm ni smpai la matlamat kte trcapai.alhamdulillah sesungguhnya rezeki tu ditangan tuhan, walau sbnyk mn rezeki yg kte ada atau dapat,tetaplah brsyukur,dan kalau nk lebih kenalah usaha lbh dan itulah yg izah buat skg ni...hehehe,usaha tgga kejayaan kwn2!

sebenarnya,izah bkn nk cerita psl rezeki or mcm yg dicerita kt atas ni..haha,dah menyonsang pulak!tp xpe la untuk tambahan pun bolehkan..ahaha,hurm izah nk story yg tahun ni izah dpt appointment untuk jd pengapit..pergh,punye la bnyk requestnya dari kwn2 ku..hehe,nsblah izah bermurah ati nk jadi pengapit dorg...wlupun bz,but leh spend time ngn kwn2 time cmnilah...ok hape!ahaha..so upcomingnya wddg event untuk jd pengapit adalah pd bulan mei ni dan juga bln september ni. ritu bru je lpas jd pengapit untuk mmber gak,ingt xde ag kne,tau2 dtg lak request ag..klu cmni leh wat part time job ni,asyuk gak cmni..hahaha!untung juga jd pengapit ni,muka confirm terselit dlm gmbr pengantin t..agagaga,an an...

sekian,wasalam


2 comments:

  1. yang pengapit tu bila lak nk jd pengantinnya?ahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehe...pengapit ni dlukn org yg da ada calon la...haha

      Delete