~ Life Lessons Through Love,Strength,Hard Work,Friendship and Hope ~

Google+ Followers

Monday, 3 March 2014

Trip to Pangkor

Assalamualaikum,

Bismillah...hai semua, sihat dak ni?hehe...semoga semua sihat belakalah ye..izah alhamdulillah sihat, n kejap sihat kejap sakit huhu..nampak nau antibodi badan izah xkuatkan..huhu kene mkn vitamin bebanyak nih..wink!Oklah...izah nak ceciter untuk entry kali ini ialah mengenai trip holiday izah ke Pulau Pangkor kelmarin..iaitu pada 28 Februari 2014.yeahh. akhirnya bercuti jugak ak..haha, suka2!weeee..

Orait, kat cni izah nak sharekan ckit gambar semasa pegi pangkor tu...hurm, cane ek nk ckp..not bad tmpt ye..sejuk n nyaman je..also aktiviti pun mcm2 n pakej..siap ada offer pakej untuk kapel ag..ha caye ke caye hehe..izah g ngn kawan2 politeknik n stay sana 3 hari 2 malam dgn bajet masing2 rm500 sahaja. wahh..mmg cukup, izah fikirkan takut xckup je sbb yela jarang g bercuti pulau2 ni..huhu, so anggaran dlm tangan mst nk dlm rm1k cmtu kan..but i was wrong..hee, so korg yg nk g vacay ke pangkor pasni leh lah bajet rm500 plg krg..trmsk shopping tu..cukup!hehe..sekali pakej sewa motor skuter, chalet dekat teluk nipah. masa tu aktiviti kami wat snorkeling, island hopping, g jln kt kota belanda, batu bersurat, jalan2 1 pulau pangkor tu..hehe pastu shopping satay ikan ckit..wah...ponat den uolls..huk...yg penting makanannya sedap jugak..ahaa...okok silalah cuci mata dgn gambar2 yg xseberapa ini.hee..

sekian..wasalam





















No comments:

Post a Comment