~ Life Lessons Through Love,Strength,Hard Work,Friendship and Hope ~

Google+ Followers

Sunday, 3 August 2014

Salam Aidilfitri 1435H



Salam aidilfitri, tangan dihulur maaf dipinta....salam 0-0

bismillah, as salam semua..alhamdulillah baru rini dan nk update blog semenjak sekian lama xdan nk update dgn mood bloggingnya xde..wahh apa nak jadi ni izahhh huk.!okies...skrg mood raya lagi so selamat hari raya ye semua..dah seminggu dah kte beraya..kita raya sebulankan,hehe..so masih sempat lagi nk collect duit raya!tp yang masalahnya skg ni org cm izah ni msh dpt duit raya lgi ke?ngn dah kje lagi, umur pn dah tua..haha tp aye still bljr tau so msh leh dpt ckit kot..dudududu, jadilah tahun ni brjaya collect duit raya sbnyk RM10.00 uolls..ha kan,mentanglah aye dah beso tahap dah ptt kahwin ni an an..

oraits, korg semua sibuk update gmbr raya kt fb kan..ha berlambak izah tgk kt ngn mcm2 jns selfienya..hehe tp izah nk update gmbr raya kt blog je la...lg best kot..xtrbuka sngt..memandangkan fb tu dah brlambak sngt so izah xnk cbuk2 kt ctu jgk..hee, tahun ni tema warna ungu..wah jgn xpasan uolls.. mmg ramai yg sama tema ungu tahun ni tau izah tgk masa jalan raya..ehehe, kte geng yeahh!

raya tahun ni boleh lah..mcm biasa jgk cm sblm2 ni nya...tp cm meriah ckit sbb asik amik gmbr je kte...smnjak ada dslr tu kan...hihi, ni yg nk mskkn dlm blog ni untk share sama korg..so kte enjoyy!










No comments:

Post a Comment