~ Life Lessons Through Love,Strength,Hard Work,Friendship and Hope ~

Google+ Followers

Sunday, 16 October 2011

Wow....Cool...Awesome for "Real Steel Movie"




Salam suma...
i just got back from went out with friend....dpt cuti kje 1 ari ni pun x duk relax kt uma je cz nk hangout punye pasalkan..huhu,em anyway i still enjoy today cz watching movie real steel yg awesome robot ye suma,TERBAEKK!!...dlm movie tu ad d selitkan jugak babak emosi ckit n ak mmg da sdia maklum xleh tgk babak2 emosi ckit ni,nk2 yg cm nk nangiskan t ak pun join nangis skali...uhuhu.em cite ni bg ak mmg besh jgk cz robot2 yg ad dlm 2 mmg cool gle,tekun ak tgk kot!ahaha...ak jgk peminat Hugh Jackman cz bdn dy yg mmg xleh thn ble tgk!wahahaha....korg suma kne tgk cpt cite ni ye,nk2 yg lelaki2 mmg cite ni ak tau peberet korgnye cz ye action/adventure movie!ehe....cite ni jgk adalah movie dunia pd ms hadapan (future) dimana ia ad tunjukkn gadget2 or barangan yg mmg canggih la yg mn ms skg ni xwujud ag kot!huhu....ap2 pun ckp bnyk x guna,so korg g la tgk dlu ye bru la tau cmne ye kan..heee

No comments:

Post a Comment