~ Life Lessons Through Love,Strength,Hard Work,Friendship and Hope ~

Google+ Followers

Thursday, 19 April 2012

Im as a BabySitter :P

Good day of Thursday....
selamat pagi semua!hari ni adalah hari yg dirahmati kerana hujan yg turun dr pagi ni xberhenti sampai skrg....hujan yg turunkan adalah rahmat,bg yg selalu kepanasan tu leh la gase sejuk ckit bile hujan turun ni kan...mood pun cool je!hehe...Erm,disebabkan hari ni bos i outstation so i relax la ckit xbnyk kje nk2 lak hari hujan rini ag feeling cool je...huhu,dgn itu i amik ksmptn ni untk wt entry baru.
Korang ad anak buah x?atau dlm bhsa utaranye anak nakan...erk btol ke x bunyi ye i xsure la,haha...agk2 lbh krg pun blh la ek..huhu,so back to the story here...for a while i kne jd babysitter anak2 buah i kt uma tu ha yg sntiasa menunggu kepulangan i n nk dgr i menjerit tiap kali dorg wat nakal,adeh...pusing kepala i tiap kali kne jg dorg!huhu...tiap kali bngun pagi je msti pale berdenyut2 cz xckp tdo kne jg anak buah mlm2,kjap2 terjaga mn x nye!huhu....for 3 days i have to watch them,dsebabkn mak i pun da penin ngn kenakalan budak2 ni jd i lak ne handle dorg!omagadddd....huhu,what to do...terpaksa gak wt,xpe2 i msh cool down ag n rini maybe mak dorg lek kot dr kursus tu...so merdeka la i,tarik nafas lega siot!haha...
Camne la i nk jg anak sndri t ble da kwin t kan...jg anak buah pun da cm hape je!haha...silap2 pkai org gaji la i t gamaknye!wakakaka....bnyk nau duit aye ye nk ngaji maid lak ai..hehe,Ok2...sblm ni i xpnh share korg pic anak2 buah i kan so skg cz ada kaitan ngn entry ni i uploadkan ckit untk kenangan dorg dlm blog ni..hehe =)







P/s: walaupun i slalu penin ngn kerenah dorg ni tp dorg la yg plg comel skali yg i syg skali n i suka tiap ari cubit pipi dorg dats why dorg makin comel kan kan kan...hehe muahx bye!

6 comments:

  1. ciri2 mende?haha...ciri2 da ptt kwin ye,hehe..xpe2 aye sdar mmg da ptt pun ble umo cm skg ni!almaklum le...kwn2 yg len suma sibuk nk kwin..kte ni leh relax ag..hihi

    ReplyDelete
  2. btoi la tu ank nakan. kawen cpt2 oi, jdn jd andartu lak.wakaka

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaa...cit,hei budak mencanak!ang klu bab nyakat org mmg terbaik lah,ang pnh gase selipar terbang msk kt mulut ang x?klu x meh try ngn ak na!wakaka...

      Delete
  3. itu le psl kwn2 sume da sibuk kawen siap ade ank lg kn...bile la nk kawen ni..haish...hahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haish...haha,ala lum monopos ag xpe..relax2 dlu ye dak!wakaka...

      Delete