~ Life Lessons Through Love,Strength,Hard Work,Friendship and Hope ~

Google+ Followers

Monday, 11 June 2012

THEN FINALLY THE CHOOSEN ONE IS........

Good Morning......n the clock shows 2:10 AM rite now cz suddenly i cannot sleep!tp mataku sudah mengantuk cuma otak n bdn i xleh nk process ngantuk i ag kot!haha...ap yg i ckp ni,hum i sndri pun xphm!Ok2.....seperti tjuk entry kali ni iaitu 'THEN FINALLY THE CHOOSEN ONE IS' iaitu jeng jeng jeng..............                                                        
SILA LIHAT DIBAWAH CEPAT
                                                                                  .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

             TARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA      
                                


Ahaaa.....the choosen one is the SAMSUNG S ADVANCE!!yeahhhh...hahahaha,akhirnya i telah memilih untuk mmbeli phone ini kerana ia lagi berbaloi dlm bnyk aspek selain kerana kne laburkan duit yg agk bnyk untuk mmbelinya!wahaha....nk tau nape i beralih minat dr blackberry ke samsung ni?hum,ni jwpnnye....ap yg i leh btau kt cni samsung s advance ni adalah keluaran terbaru dr brand samsung selain samsung s III,selain itu ia adalah bakal pengganti kpd samsung s II krn s II xlama ag akan d stop keluarannya krn da ad s III la kan!hoho...then,perisian or function di dlm s Advance ni adalah hmpir 90% sm ngn s II,yela xkn nk sm suma skali kot klu cmtu xguna la nama jenis ye yg len2 tu kan!huhu...selain itu,harga ye jgk berpatutan,hum rm1200 da leh dpt original set samsung ok!camera 5megapixel,processore dual core android 2.3.6 bleh d upgrade ag tp kne install software yg khas ye dlu...come with 3gb built in then plus tokey kedai bg skali tmbh 8gb so jd 12gb...application yg len sm cm samsung len leh download bnyk2 free,hv 3g camera dpn blkg,gmbr mmg cantik!If....i nk bbm cm dlm blackberry tu pun leh thru whatsapp dlm samsung ni,free gak n mcm2 ag la leh....cm blackberry apps ye cm limited ckit cz plg update pun kt bbm ye,nk apps len cm samsung ni xdpt la....hum!cm xberbaloi je bli t...then if korg ad wet lbh ckit korg bli la SONY XPERIA P,rm1400 leh dpt klu pandai cari kedai...perisian n function ye mantap gak,n slh 1 klebihan ye ialah ye dual core n android 2.3 leh trus d upgrade jd 4.0!Tp i kurang berminat cz bentuk fizikal ye xmenarik perhatian i lgsg n i gase much better i lelaki yg guna ye...huhu,cm samsung s advance ni slim ag,n permukaan blkg ye ad lgkung ckit untuk keselesaan ms kte nk pgg ye.muahx..bye!

No comments:

Post a Comment