~ Life Lessons Through Love,Strength,Hard Work,Friendship and Hope ~

Google+ Followers

Saturday, 30 June 2012

MINGGU YG MEMENATKAN

Assalamualaikum & Salam Jumaat.

Perkara yg tidak dijangka berlaku!itu yg dpt digambarkan dulu...huhu, sngt la meletihkan. Hari selasa yg lps 26/6/2012 ari i n family g bwk ayah g checkup kt IJN KL.Appointment only for a day...no need to stay there but like i said just now,perkara yg tidak dijangka berlaku cz after ayah i checkup then doktor said that ayah kne masuk wad untuk wat rawatan masuk belon dlm bhasa mudahnya...huhu bhasa sainsnya i xtau nk sebut!uhuh...tp  cara ye msukkn ialah ye mskkn 1 besi yg sngt halus di dlm urat tangan trus tuju ke jantung then ye g ke 1 salur jantung yg sempit tu then ye clearkn salur tu n kembangkn ye jd normal lek..ha faham dak ni?hehe...Alhamdulillah after that,ayah i ok xde kne ap2 komplikasi!4 bln ag kne dtg IJN lek untk appointment strusnya..huhu.Anyway yg xthnnya i n family i bju lebih pun xbwk ms tu cz ingtkn lek ari je skali kne stay sne lak!hum...ap ag gasak la kne g shopping bju..hehe tp ok gakkn dpt shopping!lalalala...
mak i kemain sk ag dpt shopping,adeh org ptt cbuk jg org skt skali kami cbuk shopping lak...haha ayah da tntu duk dlm wad tu so i ngn mak n akak suma stay kt uma parent husband akak i kt bangi tu. kami ulang alik dr bangi ke IJN slama 3 ari tu..mmg memenatkan..huhu,pastu stay kt uma org lakkn...xsm slesanya cm kt uma sndri,tol x??ayah i dpt kuar wad ptg smlm then kami trus lek bangi jap tkr kete n mkn ptg jap pastu i drive grak lek melaka n akhirnya dpt lek jgk,fuhh!hari ni i da msk kje lps 3 ari mc...klu ikut ati nk mc ag ni tp cz da cuti bnyk so xmau la,kuatkn bdn je ni g kje wlupun still gase letih ag n mata ngntk ag..bdn lenguh2!huhu..muahx bye

1 comment:

  1. mc means mari cuti kan...hehehe

    ReplyDelete