~ Life Lessons Through Love,Strength,Hard Work,Friendship and Hope ~

Google+ Followers

Saturday, 28 July 2012

DAN.....INILAH KEPUTUSANKU,MUKTAMAD!!!



Assalamualaikum dan dan Salam Jumaat,

orait,kali ni i nk btau yg i dah ada keputusan muktamad berkenaan dgn samada i g UNIMAS yg ditawarkn tu untuk i further mydegree.Keputusan yg telah di wat setelah habis pkr then discussion with parent,dengan ini i memutuskan untuk tidak  pergi..uhuhuuu. i da habis pkr da ni..xleh nk pkr ag cz da nk botak pale ni abis rambut bnyk gugur duk pikiaq pasai ni ja!hukhuk..xmoh pkr da,dan ia muktamad!hehe...anyway reason i xnk g ni bkn cz i xnk sambung bljar ag just because i've decided nk wat PJJ je...sambil bkerja.kebetulan lak i da ada keje skgkn,so far everything ok then UNIMAS tu terlalu jauh bg i...da le sblm ni i wat diploma pun jauh kt utara tu  kt perlis tu ha then now dpt kt sarawak lak ai...so NO la jwpnnyakan!huhu...so skg i da tolak tawaran tu,n nasib la i berjaya pujuk ayah i klu x mengamuk dy oiiiii..uhuhuhuhh,i mmg pandai bodek n pujuk org ni!hahaha...hurm,i ingt nk wt PJJ kt dlm universiti kt Melaka ni je,n antara option yg i ada ialah OUM cwngn Melaka. kat ctu bnyk course i ada..tp mhl ckit la kn tp yg pntg sijil ye di iktiraf kerajaan,sooo indeed!wink...hehe plg lmbt dlm tahun depan la kot i wat PJJ plg cepat bulan september ni. xpe,asalkan kte ada niat nk smbung bljr ag so kt mn2 pun ok cm mampu ngn x je...huhu wat la yg terbaik untuk ms depan n diri kte.muahx bye!

1 comment: