~ Life Lessons Through Love,Strength,Hard Work,Friendship and Hope ~

Google+ Followers

Friday, 13 July 2012

OK! ADAKAH MASA DEPANKU DI SINI??


SEMAKAN KEPUTUSAN PERMOHONAN KEMASUKAN PELAJAR KE IPTA
SESI AKADEMIK 2012/2013
LEPASAN STPM/SETARAF


NO. KAD PENGENALAN/MYKAD:880705045224
NAMA:NURIZAH BINTI YAHYA

TAHNIAH!
Anda telah berjaya ditawarkan program pengajian seperti berikut:
KOD PROGRAM:WE10 
NAMA PROGRAM PENGAJIAN:IJAZAH SARJANA MUDA PENGURUSAN PERNIAGAAN DENGAN KEPUJIAN (PEMASARAN)
:UNIVERSITI MALAYSIA SARAWAK (UNIMAS)
URL SURAT TAWARAN:http://www.unimas.my/kemasukan/tawaran
CATATAN : Calon boleh mencapai Surat Tawaran melalui laman web IPTA mulai 16 Julai 2012 (Isnin)dan Calon WAJIB mengesahkan SETUJU TERIMA TAWARAN sebelum 22 Julai 2012.

Sumber:
Bahagian Pengurusan Kemasukan Pelajar, Jabatan Pengajian Tinggi (BPKP JPT),
Kementerian Pengajian Tinggi Malaysia



Universiti Teknologi Malaysia,
81310 UTM Johor Bahru, Johor Darul Takzim, Malaysia.
powered byCICT, UTM


Assalamualaikum..

Anda nampak ap yg i nmpak kt sini??huwarghh...adakah ini bermakna sesuatu untuk i?...ok!pertama skali alhamdulillah coz i dpt smbung dgree akhirnya, masa yg d tggu selama ni tiba jgk...tp tgk tu xbersyukur pulak i ni kan,da dpt pun msh nk ada tapi ag!hum..Apa yg tapinya cik izah oii???ha..tgk da mula la i brckp sorg2,eh tp i msh waras ag ek,jgn pkr mcm2!huhuhu....korg nmpk x i dpt universiti mana tu?ha..tu yg pnyebabnya ada tapi,uwaaaaa...acaner ni??jauh sngt le pulop!mak i da sound direct ckp xyah pergi..tp lum ag dgr sound direct  dr big bos umah i,sp ag my daddy le..hokhokhok.Ok my sista lak ckp 50/50,kjap suoh g kjap cam x,kjap ada tapi!hahaha..cam i jgk le bnyk ngn tapinya..
Hurm,penentunya t tgk la mlm ni acaner tp msh di consider ag sblm kne bg jawapan 22/7/2012 ni.Damn!If ikut i,hum i pun 50/50 gak..coz jauh sngt  t mst xdpt slalu lek..kne nek flightkn mn leh slalu..klu bas len la..huhu why why why!Damn..hehe xpe la apa2 pun tggu dan lihat je la k apa keputusan yg akan diambil t..weeee muahx,bye!

1 comment:

  1. assalam....erm..jauhnyer..apapun all the best yer...solat istikhoroh pun leh membantu..

    ReplyDelete