~ Life Lessons Through Love,Strength,Hard Work,Friendship and Hope ~

Google+ Followers

Thursday, 23 August 2012

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

Assalamualaikum suma,

Raya korg tahun ni best x?msti bestkan..nak2 yg adik2 kecik tu..kemain bnyk la duit raya dorg duk sakan kumpulkan..huhu jeles mak jemah tau!hihu...i lgsg xdpt duit raya,xaci la cmni..kwn2 len dpt je nape i xdpt...uwaaa untung la korg ye,hehe..i tgk raya tahun ni kan ramai yg pkai bju tema wane oren ek?termasuk i..uwahhh aura betol wane oren tahun ni kan..ala2 gorgeous gitu uolls!wink
Korang punye cuti raya mst lamakan,1 week ag tu..hukhuk i dpt 2 ari je ...kedekut tol company ak ni,t cuti raya cina dorg tgk la smpai seminggu tu..huhu sabar je la mak jemah ni ha!sob sob...dtg kje pagi ni pun msh ngntuk ag..huhu semangat kje xde lgsg...i raya tahun ni family xg mn sngt pun if jln raya pun dlm melaka je..tu pun raya ke 3 da lepak uma je..huhu,ayh ag la kje raya pertama ag..xdpt cuti tu sbb kami xg beraya luar melaka kmpg ayh kt muar johor tu..hurm,gase cm cepat je ms berlalukan..kejap da raya lepas ni hari kemerdekaan lak..yeah cuti ag..hokhok,if tahun ni raya bulan 8 then tahun dpn org kata raya bulan 7 lak!betol ke?cepatnya..erk,k la muahx bye!
pic ni ok lak tp i xde..eh2 mst la kne ad i kan kan..hihu

aiyak!kepala sudah kne ptong la yg blkg tu..huhu spoil tol la kazen i mik pic ni

salam bermaaf-maafan

ha tudiaaa mak jemah oii,ngalahkan i lak melaram dy..uwahaha

blurr ckit..tp ok la dr xde lgsg..mom tlg snapkan..huhu

pic raya ke 2,xde semangat nk g beraya cz penat lyn sedara dtg uma tp dipaksa g  raya jgk..huhu

No comments:

Post a Comment