~ Life Lessons Through Love,Strength,Hard Work,Friendship and Hope ~

Google+ Followers

Sunday, 12 August 2012

SEYES MALU WEI !!!

Assalamualaikum,(**,)
selamat pagi suma..hari ni hari sabtu iaitu hari kesukaan kte suma,emm btol x?huhu...i nk story ckit kali ni pasal kejadian yg memalukan diri i ms i kt jusco aeon bandaraya melaka tu!pergh...seyes malu wei masa tu..haha xtau nk letak muka kt ne...xdo org tolong lak ms tu kan..uwaaa.ok2,ceritanya cmni...kejadian tu berlaku ms hari isnin yg lepas,i kuar berbuka ngn MH...asalnya nk berbuka kt ikan bakar sekinchan tp hajat xkesampaian cz ms da smpai kt restoran tu leh lak ye ckp fully booking.sekali mcm ni da muka i (- -,)uhuhuhu sampai hatikan.nak wat cmne terpaksa g cari port len...da le last minit lak tu nk cr..huhu then MH ajk g buka kt kedai mamak je cz ye berdekatan n tkt xsempat t nk berbuka cz cm da nk waktu berbuka.ble time order makan kt mamak tu,leh lak mamak yg mik order tu cm blur2kan...gase time tu cm ckp ngn spender basah je..hahaha damn!ye lgsg xtulis order kami cz konon leh ingt suma la,kami order bnyk kot.lepas tu nk dijadikan cite MH tgk la mamak blur tu g bg order ke x..gupenya x pun..ye leh wat kje len..kami ap ag ngn bengangnya trus blah ar dr ctu..xckp bnyk ag!ha...tu makan dy.
So lepas situasi kt atas ni jadi i ngn MH trus grak g jusco aeon melaka tu dgn sepantas kilatnya.vroommmm...haha then kami jalan secepat yg mgkin untk cr port makan..maklum le kedai makan kt jusco tu kemain bnyk ag choice,adeh!akhirnya i decide nk mam kt See U Village Steamboat.sdap gak sesekali pekena steamboat ni..hehe,tp yg xsdapnya lpas pekene makanan tu kulit i trus nek bintik2 merah...smpai skg xbek ag..uwaaaaaa,nasib i da bli awl ubat alahan..lps ni confirm xmau makan steamboat..uhuhu,then lpas da iftar tu kami pun gerak nk lek otw ke park kete...MH  ble da jalan mmg selalu tgglkn i kt blkg..cepat betol dy jalan..i jalan cpt mcm nk jatuh..haha,ok kemuncaknya cerita ni skg ms i ngh jalan dlm jusco tu cm biasa la kan..lenggang kangkung tgk kiri kanan depan blkg tp 1 tmpt je i xtgk..bawah,ha...akibatnya i leh trgelincir terpijak ap bnda jadah ntah..i pun ap ag...eh eh eh eh eh la bnyk jadi cm model ni kene ha
korang boleh bayangkan x cmne i tergelincir ms tu??hahaha

Malu gile wei!i lak ms tu pkai skirt labuh k..cb bayangkn klu i tergelincir then jatuh terbongkang pergh...free2 je org tgk...cm org ni kne la hahaha
macam nangka busuk t...lolx

Tapi.....i xjatuh pun cm nangka busuk tu,haha...i sempat tahan ngn lutut i k..betol2 blkg ad makcik n anak2 dy...hahaha,gigih i cover cun ms tu..nk cover malu ag 1 hal!..so i wat2 tgk bwh n kasut then jalan cpt2...da dpn ckit i trglak sndri..muahahaha,yg xleh blahnya MH leh tgk je i ms i trgelincir tu..menciq!muahx,bye..

No comments:

Post a Comment