~ Life Lessons Through Love,Strength,Hard Work,Friendship and Hope ~

Google+ Followers

Wednesday, 2 May 2012

PELIK SNGT KE??

Pssst!jgn tgk lama2...saya malu,huhu...agk poyo ckit cz xde pic len yg sesuai nk ltk
 so trpaksa ltk yg ni cz nk tnjkkn tdung n baju tu wlupun xsuma nmpk!ehehe...

Assalamualaikum suma, ^_^
hehe..ce korg tgk picture i ltk atas ni..pelik sngt ke i pkai?huhu...tau la da cm belang rimau,maklum la tema rimau rini kuar jln..haha!tpkan ad yg ag pelik dr i pkai xde lak dorg nk duk pndg2 cm pndg i kt mall tu..huhu terglak i ble tgk cr dorg pandang..wakaka
ok2,cmni ceritanya...ms i ngh jln2 dlm mall nk tgk bju2 ngn kwn i then i trprasan ad sorg amoi ni,tp xsure la amoi ke nyonya cz xtgk dy scr jelas!huhu...dy jln ngn kwn dy kot btol2 sblh i then i mmg perasan btol dy pndg i cz i toleh blah dy tp i xpndg dy sngt cm i nmpk dr side tepi,mata manusiakan mmg leh tgk side wlupun kte pndg dpnkan..huhu so i da trglak da ckit ms tu tp i cover ag then dy tgk i seolah2 i ni cm xpkai bju lak...huhu,yg xleh blah tu dy tgk i ats bwh kot,huhuhu...after that i pun wt2 la pndg blkg tp tgk kt blah shop kt tepi tu tp sbnrnye i nk tgk dy tp sbbkan i perasan dy jln lpas i then dy leh toleh lek tgk i cm ye2 je kan cr dy so i wt2 xnmpk la..haha tp nmpk actually!hahahaha....mmg glak besar i d watnya,sblm tu i ad prasan gak minah len pndg i atas bwh gak,i wt xtau je la...hum,pelik sngt ke?bg i ok je...cantik ap,hahaha..pasan lak!minah len yg duk berbelit2 ngn selendang n pkai bju gender2 bagau tu xde lak nk pelik,i bru pkai cmni dorg da pndg semcm..huhu,manusia ni tol la!nsb bek i xkisah...selamat mlm suma,muahx,bye!

No comments:

Post a Comment