~ Life Lessons Through Love,Strength,Hard Work,Friendship and Hope ~

Google+ Followers

Sunday, 13 May 2012

SELAMAT HARI IBU

Assalamualaikum dan selamat malam ^_^

Hari ni HARI IBU ye??hehe...actually i kliru ckit ble sbnrnye HARI IBU ni cz i tnye kwn2 dr dlu ag xsorg pun tau,dorg pun kliru so no wonder la i pun skalikan!tau2 je da ad yg berderet wish selamat hari ibu ms tu la baru i tau oh!hari ni HARI IBU gupenye...ehehe,sorry mom..anak mak ni mmg cmni!haha..ap2 pun i nk wish SELAMAT HARI IBU kpd semua yg bergelar ibu@mak@mama@umi@mami@bonda n ad len ag ke?gasenye xde ag kot!dannnnn....yg terutama skali khas buat ibuku tersayang,SELAMAT HARI IBU!adik syg mak sngt2,tiada yg lbh adik syg melainkan mak sorg n also mydad too la kan..n adik sentiasa doakan mak sihat sejahtera dan pnjg umur,dan sentiasa d sayangi semua org!adik sntiasa nk wt yg terbaik untuk mak n ayah n........mak nk ap sempena HARI IBU n hari jadi mak yg bru lps je ni 10 May ritu???hehe...dkt je kan tarikh bufday mymom n hari ibu,bgs tol!hoho...n xlupa jgk SELAMAT HARI IBU untuk akakku syg yg da jd ibu kpd dua org anak buahku yg ganas tu!haha...
Okeh,b4 im finish xlp jgk nk wish happy bufday to myfriend @zaizul arif mom's cz today is his mother bufday,kbtln lakkan!hehe...but dr info yg i dpt HARI IBU ni adalah haram d sambut oleh umat islam cz HARI IBU ni adalah hari gereja seluruh dunia memperingati seorg perempuan ni!(nk tau lbh lanjut cr sndri la info kt tenet ye)...dan ad jgk yg mengatakan bahawa HARI IBU disambut bergantung pd niat kte,kte kne la niat untuk sambut hari ibu bkn niat untk sambut hari gereja yg cm i ckp td tu!hum...so ad bercanggah pendapat ckit but anyway HARI IBU adalah terpulang pd msg2,bkn hari ni je cz klu ikutkan hari2 pun leh jd hari ibu tol x?huhu....so trpulang la korg nk wt cmnekan!muahx bye..

4 comments:

  1. bangga siot!!!!!!!!!! hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha...untung la kamu!hehe...ala skali wishkan ap slhnye!huhu..winkwink

      Delete
  2. haha.... saje jln2 sini.miss you my old fren..^^

    ReplyDelete
  3. haha...nsb ko xckp my old lady jd tua ak trus!hahaha...miss u too wani,rajin2 la visit here k..^_^

    ReplyDelete