~ Life Lessons Through Love,Strength,Hard Work,Friendship and Hope ~

Google+ Followers

Tuesday, 1 May 2012

Gelong Bagaikan Orang Mabuk

Assalamualaikum dan selamat pagi!...
Hai! suma.....hari ni i bangun pagi dgn keadaan yg xckp tdo akibat cuaca mlm yg spttnya sejuk tp panas jadinya,berpluh2 i di watnya n the worst thing that when i wake up je trus my head gase gelong bagaikan org mabuk!huhu...nk jln pun xstabil,i wonder why??hum,stiap kali i kelip mata je mst cm nk jatuh...eh,u all taukan ap tu gelong?hehe...untuk yg xphm erti gelong tu,maknenye ialah cm mabuk,pening cmtu la!huhu...ok skg i da ad kt opis!safely arrive...nsb bek la,tp ms drive td pun kejap ke kiri n ke kanan..tp xde la ketara sngt msh leh d control!uhuhu....adakah ini disebabkan pnyakit darah rndah i or angin??zzzzzzz...hopefully cpt2 la get well,skg ni pun msh gase xstabil ag,klu ikutkan ati nk mc je tp cz sok cuti so brthn la untk rini,syg lak nk cuti rinikan!huhu...cm workaholic je i ni la gase!bkn pe,i pkr duit2!haha...k selamat bekerja suma,muahx bye! 


No comments:

Post a Comment