~ Life Lessons Through Love,Strength,Hard Work,Friendship and Hope ~

Google+ Followers

Saturday, 12 May 2012

RAHSIA MIMPI

Assalamualaikum girlish n boylish...^_^  n a very gud nite to uollss!


Tonight sblm i nk tdo,i nk mengadu nasib dlu..uhuhu cz i dapati hampir setiap hari ble tdo mlm je mst i bermimpi buruk wlupun i da baca doa sblm tdo n also ayat kursi!i xtau ap yg xkne..adakah ini d sebabkan i tdo sorg2 je kt tgkt atas uma i ni cz others tdo kt bwh...i bkn xnk tdo bwh tp kt tgkt bwh tu da brlambak dorg tdo..huhu,ngn anak2 buah i ag,ibu ye n mak ayah i...msg2 tdo lasak,cmne la i ni nk tdo skali ngn dorg mnyempit kt celah mn lakkan..mmg xlelap la i cz penuh da!wuuuu....so nk xnk i tdo la kt blik i jgk wlupun kdg2 i xbrani tp i branikan dri wt xtau je ble gase xsdap ati!ha...brani x i?ehehe...nsb kuat smngt ckit,tp tu la asik kne mimpi bruk je...then gase cm ad smthg perhati kte,cm xsdap atikan!tu pun kuat2 smngt i pun kerap jgk la kne gigit plesit...korg taukan plesit tu ap?alah,bnd yg wane ijau kecik cm blalang tu tp ye jelmaan je cmtu dr wajah sbnr!wah,sudah brtanda sane cni da bdn n kaki i nsb xkekal tanda tu!huhu..korg brani tdo sorg2 kt tgkt atas uma i ni?hehe..klu ad bran try ar,nk2 org baru yg bkn ahli uma ni mmg ad la tu t...hihihii,tp jgn giso,xde la kne kacau cm byngn2 je..hehe,yg i ni pun da mmg tggl uma ni then ble ms i stdy dlu then lek cuti sem,i tdo je tgkt atas ni mst ad kne smthg,tp cm i ckp td la...cm samar2 je n cm bayangan2 cmtu lbh krg la...huhu anyway uma i xberhantu k cz klu berhantu da lm family i kne kacau mcm2 yg trukkan..so far xde ag n mmg xnk la!ohoho...
Ok,i nk tdo da ni cz da biasa tdo awal...mlm ni xtau la mimpi ap lakkn!huhu...harap2 xmimpi buruk ag,pnt da asik kne cmtu je!da le smlmnye i sdap2 mimpi skali dgr sore pompuan pewiitt kt i,mmg jelas kot!haha...cuak jap,sempat ag i ckp dlm ati sp lak la yg duk pewit2 ak mlm2 buta ni!huhu..sudah,da le smlm mlm hujan lebat ngn guruh petir suma,tdo sorg lak tu...berthn slagi mampu!huhu...muahx bye!

No comments:

Post a Comment