~ Life Lessons Through Love,Strength,Hard Work,Friendship and Hope ~

Google+ Followers

Wednesday, 21 September 2011

'3 1/2 STAR' for movie Johnny English Reborn

Assalamualaikum....ehee,ari ni ak g tgk movie Mr Bean yg jd "kegilaan" rmi 2 tp kali ni ye jd Ejen lakkan sbgai Johnny English yg mmg sntiasa clumsy je dr mula cite hgga akhir cite!huhu...Besh gak cite ni ak tgk cz sblm ni xtringin pun nk tgk cz ak ingtkan cite ye cm bodoh2 yg mmbusankan je tp gupenye trnyata slh tggapan ak tu,huhu...erm trglak abis kot ak tgk cite ye kat pawagam td,smpai xleh blah ag ak jdnye mn x nye mr bean dlm cite 2 mmg la ala2 ejen yg terer n profesional tp pd ms sm dy mmg clumsy gle n ad bodoh2 ckit,hahaha....2 yg watkan suma owg dlm cite 2 glak abis tgk, ngn ak2 skali join sm siap benti mnm air jap cz da btuk2 gara2 trlmpau bnyk sngt glak....hehe,prngai ye yg sengal2 alam 2 la jgk yg mmbuatkan org skeliling ye dpt mslh,cian dorg msti dorg pening nk layankan karenah johnny english 2!huhu....ap2 pun ak nk bg 3 1/2 star untk movie ni cz ye ckit lbh krg cm movie Raya tak Jadi gak cm cite Johnny English Reborn ni lbh ckit la kan..hehe

Sekian, Wasalam...

No comments:

Post a Comment