~ Life Lessons Through Love,Strength,Hard Work,Friendship and Hope ~

Google+ Followers

Tuesday, 27 September 2011

2 Day 1 Nite at Langkawi Island....Memories!!!

 
bru smpai kat jeti p.langkawi,snap pic kapal besar2 kat ctu

ms ni kteorg amik pic kat ats jambatan gntg,abg jerman ok yg amik pic kami ni!ahak...

melihat pemandangan kat bwh jmbtn gntg..mmg tggi tmpt ye

ha..cantikkan awek2 pgg pyung 2!dorg ni tourist dr uzbekistan kot,hehe

ni kat plbhn kapal,2 sbb bnyk kapal..em nama tmpt ni ak xingt la!huhu..

b4 nk lek perlis kami singgah d pantai chenang,skodeng mat &minah saleh kat ctu,haha.

yg ni ms otw nk nek cabel car,jln kat cni lawa2 tmpt ye...n panas!!


b4 nk nek cable car ni smpt posing jap..bkn ap untk kenangan 2!


ha...ak ngh skodeng org mand kat pantai 2!haha...cuci mata jap le

xde ap sngt kat tmpt ni,panas gle lak 2 tp 2 pun dorg ajk brjln tgh pnas cmtu,sekso den!

akhirnye dpt jgk ak brgmbr ngn tugu brg helang 2!slalu tgk kat tv je kan..huhu

mysweettt friend...luv u!

ntah nape la leh trselit mamat 2 ttbe ek...cbuk je!huhu...

sblm check in otel,mik pic jap ngn kete sewa ni,yg malunye ad mamat2 skodeng kteorg kat tgkp blik dorg!haha..
Salam kwn2...ari ni xde story besh sngt jz nk share memories ak g trip ke p.langkawi ngn kwn2 bek ak ms kat politeknik perlis dlu!huhu...ttbe je gase rindu nk g ag kat sne cz ms kteorg g dlu cm xckp je 1 mlm kat ctu,huhu...cz suma nk cpt jek,nk kjar ms katakan!anyway kteorg ad plan nk g ag but xtau la blekan cz skg ni pun msg2 da bz keje,da ad life msg2kan jd ad ssh ckit nk confirmkan..huhu,erm ap2 pun pd ari 2 mmg 'terbaik' lah!ak enjoy sngt ngn dorg,mcm2 tmpt kteorg g...smpai msg2 skt pale gler2 gare2 xckp tdo,ad yg xtdo ag kot 1 mlm 2...huhu,mlm 2 smpaikan kteorg suma brebut mam panadol cz xthn sktnye psl!haha...pastu ms trip 2 jgk mcm2 hal jd,ak ingt ag mlm 2 kteorg psg2 1 kmpg 2 ngn mmbe 1 kete ag folo pastu tbe2 kteorg kne thn polis daa....cuak gak ms 2 smpaikan ad kwn 2 xtau nk buka tgkap kete cmne cz ye yg drive,nk buka tgkp kete dpn ye trbuka lak tgkp kete blkg,klam kabut jdnye...kteorg ap ag glakkan aje la!hahaha....sian dy taw,tp kteorg smpt ag ngurat abg polis 2,ha...care x?haha...mcm2 brg kteorg bli,ngn brg yg d kirim ag perh...mmg bnyk gler smpai hmpir xmuat kete avanza yg kteorg nek 2..huhu,em yg pntg ak nye brg plg beso..ak bli beg roda yg beso punye!hahaha....malu sbnrnye nk bwk g sne cni,tp nk wat cmne da kne blikan!hehe...kat ats 2 ak ad selitkan skali picture2 ms g trip kat sne,sweetttt!!.

No comments:

Post a Comment