~ Life Lessons Through Love,Strength,Hard Work,Friendship and Hope ~

Google+ Followers

Thursday, 15 September 2011

"3 STAR" for movie Raya tak Jadi..

Wahahahaha.....klakar tol cite ni ble ak tgk hari ni!pada awl cerita smpai ptghan bantai gelak je doh!hoho....yg xleh thn tu ble tiap kali penyakit lupe johan dtg je msti mcm2 prngai dy wat,tu yg watkan ag klakar citenye!huhu...cam org msk air la sng cite,haha...ble otai pelawak da brgabung ngn junior pelawak mmg klakar abis dorg,huhu...xrugi jgk la tgk cite ni kan tp ad ckit nk komen ble tbe babak dr prtghn ble jalaluddin hassan 2 idup lek smpai la babak akhir cz ye da ml xklakar ag n agk mmbusankan!huhu...wlau bgaimanapun ak sbgai penonton bleh bg sbnyk 3 star kat movie ni cz klu nk bg star lbh ag cm xssuai cz jln cite ye xckp mantap ag! hehe...tp ak mmg sk ble johan maharajalawak 2 brlakon n wat lawak cz mmg layan ar lawak ye,haha...nk2 klu ad zizan brgbung ngn dy ag la xleh blah lawaknye!So...pd korg jgn ketgglan tgk movie ni taw,cpt2 g tgk cz xrugi gak n sdkt sbnyk leh mghiburkan ari korg yg mmbusankan je spnjg ari 2 kan kan...hehe

Sekian...wasalam!

No comments:

Post a Comment